Natural Beauty Kliniek

create the perfection
010-8400672 ma-vr tussen 9:00 en 19:00

Veel gestelde vragen

Botuline toxine (botox®)

De behandeling: Botox® wordt met een zeer dunne naald in kleine hoeveelheden in de huid geïnjecteerd. Botox is meestal geschikt voor fronsrimpels, kraaienpootjes en rimpels in het voorhoofd.

Na de behandeling: De behandeling duurt zeer kort en neemt meestal minder dan 20 minuten in beslag. De effecten van de behandeling zijn vaak direct zichtbaar en Botox beïnvloedt de gezichtsuitdrukking niet. In Botox zit het bestanddeel Botuline Toxine Type A, die gebruikt worden om bepaalde spieractiviteit te verminderen.

Mogelijke bijwerkingen: Al jarenlang wordt BOTOX® door vele artsen veilig en zonder bijwerkingen toegediend. In zeer zeldzame gevallen kan een hangend ooglid voorkomen. Als het voorkomt is het echter van voorbijgaande aard (een tot drie weken).

Wat is het verschil tussen botox en een injectable? Botox bestaat uit botuline toxine A. Botox vult een rimpel niet op, maar ontspant de spieren rondom de rimpels. Deze werking is tijdelijk, maar kan regelmatig herhaald worden.

Waarvoor is botox geschikt? Is met name geschikt voor de overmatige mimiekrimpels van het bovenste gedeelte van het gezicht, zoals op het voorhoofd, boven de neus en rond de ogen. Voorbeelden: fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofdsrimpels.

Waarvoor is een injectable geschikt? Met een injectable kunnen vrijwel alle rimpels in het gezicht worden gevuld. Een veel voorkomende indicatie is de neuslippenplooi. Ook kunnen we veel volume maken en werken aan een verbeterde contourvorming van het gezicht. Tenslotte is een injectable ook geschikt voor het vullen van de lippen.

Hoe lang duurt de behandeling? De botoxbehandeling is nagenoeg pijnloos en duurt hooguit 15 minuten. Met een dunne injectienaald wordt Botox in de spier, die de rimpel of ongewenste gezichtsuitdrukking veroorzaakt, ingespoten. Direct na de botoxbehandeling is de huid hooguit een klein beetje rood. Dit is na ongeveer een uur verdwenen.

Wanneer zie ik resultaat? Het resultaat van de botox behandeling kan al een dag of zes te zien zijn, echter het maximale botoxresultaat is zichtbaar na 14 dagen. De huid ziet er ontspannen uit en de rimpel wordt minder diep.

Hoe lang behoud ik resultaat? Het effect van een botox behandeling is ongeveer 4 maanden.

Fillers

Waarom gebruiken wij hyaluronzuren, zoals Restylane/ Juvederm/ Stylage/ Glytone? Hyaluronzuren/ fillers gebruiken wij om lijnen en rimpels in het gezicht te vervagen, om vollere lippen te creëren en gezichtscontouren zoals jukbeenderen/ wangen opnieuw vorm te geven.

Hoe verloopt de behandeling met Restylane/ Juvederm/ Stylage/ Glytone? Het hyaluronzuur wordt vlak onder het huidoppervlak geïnjecteerd om de steunende collageen- en hyaluronzuurlagen die zijn afgenomen te vervangen. Het ondersteunt uw huid onmiddellijk, strijkt rimpels en de meeste soorten littekens glad, corrigeert onvolkomenheden in de huid en verbetert de lijnen in het gezicht die typisch voorkomen tussen de ogen en rondom de mond.

Hoe lang duurt een filler-behandeling? Over het algemeen duurt de behandeling 15 tot 30 minuten. U moet ook tijd reserveren om vóór de behandeling met uw arts te bespreken wat u hoopt te bereiken. Het effect is bijna onmiddellijk zichtbaar. Er is geen hersteltijd en u zult snel tevreden zijn met de resultaten!

Doet de behandeling met en Restylane/ Juvederm/ Stylage/ Glytone pijn? U kunt in het begin een steekje voelen maar dat duurt maar heel even. De fillers worden geïnjecteerd met behulp van uiterst dunne naaldjes en, indien nodig, kunnen wij het te behandelen gebied verdoven. Indien de filler wordt gebruikt in de lippen gebruiken wij vaak een grotere verdoving. Dit garandeert een comfortabelere procedure.

Hoe lang hebben de fillers effect? Een van de grote voordelen is dat het effect langdurig is maar niet permanent. Hoe lang het resultaat van een behandeling zichtbaar is hangt van verschillende factoren af zoals het huidtype, de levensstijl en de leeftijd. Na een eerste behandeling wordt het aanbevolen de behandeling na 6 tot 12 maanden te herhalen. Een behandeling van de lippen houdt ongeveer 6 maanden aan. Bij grote behandelingen zien wij dat het effect vaak langer dan twee jaar aanhoudt.

Wat zijn de belangrijke risico’s en complicaties? Na behandeling met Restylane/ Juvederm/ Stylage/ Glytone kunnen lichte reacties ontstaan. De meest voorkomende zijn roodheid, lichte zwelling, jeuk, een blauwe plek, pijn en gevoeligheid. Meestal zijn reacties mild van aard en verdwijnen kort na de behandeling. De lippen kunnen na behandeling een paar dagen lang gezwollen zijn.

Wanneer mag ik weer sporten? U kunt in principe na een behandeling met fillers direct sporten. Wij raden het echter niet aan.

Moet ik iets doen / iets weten voordat ik de behandeling krijg? Wij adviseren u om een paar dagen voor uw behandeling geen aspirine of andere pijnstillers te nemen (tenzij u die moet nemen voor een chronische medische aandoening). Het vermijden van deze medicijnen vermindert het risico op bloeduitstortingen bij de injectie.

Waarom moet je geen permanente fillers gebruiken? Permanente fillers bestaan uit stoffen die van nature niet in het lichaam voorkomen en ook niet door het lichaam worden afgebroken. Mogelijke risico’s (die ook na jaren op kunnen treden) zijn infecties, harde bobbels en (excessieve)kapselvorming rond het geïnjecteerde vulmiddel. Als de huid verder veroudert, of bijvoorbeeld na flinke gewicht schommelingen kan de ingespoten stof zichtbaar worden als bobbeltjes onder de huid. De Inspectie voor de Volksgezondheid (IGZ) raadt het gebruik van permanente middelen af.

Laser ontharing

Hoeveel behandelingen zal ik nodig hebben: Het aantal behandelingen hangt af van vele variabelen, zoals: dikte van uw haar, het behandelde gebied en je haargroei cyclus. Door deze, de hoeveelheid benodigde behandelingen varieert van patiënt tot patiënt.

Hoe voelt de laser behandelingen: De laserbehandeling kan voelen als een lichte steek voor een fractie van een seconde. Het heeft een ingebouwde koeling tip dat niet alleen helpt om de huid te beschermen, maar ook helpt bij het minimaliseren ongemak.

Hoe werkt laser ontharing te vergelijken met andere ontharingsmethoden: Scheren, harsen en crèmes zijn alle tijdelijke methoden, die moeten worden herhaald op een frequente basis. Onze laserbehandeling biedt permanente haarreductie voor duurzame resultaten.

Hoe werkt laser ontharing te vergelijken met elektrolyse: Elektrolyse is een invasief, en pijnlijk proces waarbij het ​​inbrengen van een naald in elke individuele haarfollikel en het leveren van een elektrische lading om ze een voor een. Elektrolyse vereist vaak jaren van behandelingen met regelmatige tussenpozen. Door het leveren van lichtenergie om honderden haarzakjes, onze laser behandelt effectief een gebied in slechts enkele seconden, dat zou meer dan een uur met elektrolyse.

Is it permanent: Behandeling resultaten kunnen variëren tussen patiënten. Onze Elite laser is goedgekeurd door de FDA voor permanente haarreductie. De FDA stelt permanente haarreductie als de lange termijn, stabiele vermindering van het aantal haren weer groeien na een behandeling regime.Behandeling resultaten kunnen variëren tussen patiënten. Onze Elite laser is goedgekeurd door de FDA voor permanente haarreductie. De FDA stelt permanente haarreductie als de lange termijn, stabiele vermindering van het aantal haren weer groeien na een behandeling regime.

Hoe werkt laser ontharing: De laser ontharing systeem zendt licht dat wordt geabsorbeerd door het pigment in de haarfollikel. De laser wordt gepulst voor slechts een fractie van een seconde. De duur van elke puls is net lang genoeg om de follikel beschadigen, terwijl het systeem unieke koeling handstuk helpt bij de bescherming van de huid door geleidende koeling tijdens de laser-energie levering.

Wat gebeurt er na een laser ontharing: Na de laser ontharing behandeling, kunt u terugkeren naar uw normale activiteiten meteen. Het behandelde gebied kan lijkt er al wat rood en gezwollen. Het gebruik van zonnebrandcrème is aan te bevelen op alle behandelde plekken blootgesteld aan de zon. Drie tot zeven dagen na de behandeling, kunt u ervaren wat lijkt te zijn hergroei van haar. Eigenlijk zijn de meeste van deze haren worden vergoten als gevolg van uw behandeling. Tussen de behandelingen moet je niet in de was of tweeze je haar, maar het is toegestaan ​​om te scheren.

Wat zijn de mogelijke bijwerkingen van laser ontharing: Hoewel patiënten ondervinden weinig bijwerkingen met laser ontharing, de meest opgevallen zijn lichte roodheid en lokale zwelling van de huid. Deze effecten zijn meestal van korte duur. In zeldzame gevallen kan blaarvorming optreden. Neem contact op met uw NBK arts voor de volledige informatie over de voordelen en risico's van een behandeling.

Welke gebieden kunnen behandeld worden: Laser ontharing kan toegepast worden op alle delen van het lichaam inclusief het gezicht, armen, oksels, rug en benen. Het kan ook de behandeling van kwetsbare gebieden, zoals de bovenlip, borst, tepels, en de bikinilijn.

Waarom kiezen voor NBK's laser ontharing systeem ten opzichte van andere laser ontharing systemen: Met behulp van de nieuwste technologie in laser ontharing, waaronder ND-YAG. Goedgekeurd door de FDA voor permanente haarreductie, kan ons ontharing systeem mannen en vrouwen van alle huidtypes en tinten veilig en effectief te behandelen. We kunnen snel grote gebieden behandelen, zonder de beperkingen van oudere technologieën. Onze laser systemen zijn verstelbaar genoeg om de fijn haar aan de bovenkant van een vrouw lip te behandelen net zo makkelijk en effectief als het grof haar op de rug van een man. De aangepaste koeling functie verhoogt comfort van de patiënt en minimaliseert de negatieve reacties van de huid vaak gezien worden met andere lasers. Het unieke ontwerp en langere golflengte maakt uiterst effectieve, veilige en blijvende resultaten.

Laser spataderen

Hoe werkt laser ader verwijdering: Tijdens een ader verwijdering-behandeling, de laser geeft pulsen van licht-energie, waardoor het bloed in de ader te stollen, uiteindelijk vernietigen van het schip, die later wordt opgenomen door je lichaam. De bloedstroom wordt dan doorgestuurd naar aderen dieper onder de oppervlakte van uw huid, waar het zou moeten zijn.

Wie is een goede kandidaat voor laser ader verwijdering: Onze laser ader verwijdering systeem is voorzien van een uniek design en een lange golflengte dat de behandeling van de cliënten van alle huidtinten mogelijk maakt.

Welk type van aders kunnen worden behandeld: Onze laser ader verwijdering systeem kan ontsierende aderen uit alle delen van het lichaam verwijderen. Kleine gezicht aderen (telangiectasias) kunnen snel behandeld worden zonder blauwe plekken of complicaties. Spataderen en grote blauwe benen aderen kunnen ook behandeld worden met uitstekende resultaten. Een zorgvuldige evaluatie zal worden gedaan om te bepalen welke schepen kunnen worden behandeld en de beste cursus van behandeling.

Hoeveel behandelingen zal ik nodig hebben: Vaak, klanten vinden dat een of twee behandelingen voldoende zijn. Echter, het aantal benodigde behandelingen hangt af van kleur en grootte van de ader.

Is de behandelingen pijnlijk: De meeste patiënten ervaren een prikkelend gevoel als de pulsen van energie worden geleverd via het handstuk. Hoewel er geen plaatselijke verdoving is meestal nodig is, kan u ervoor kiezen om vooraf al een plaatselijke verdoving op de behandeling. Na de behandeling, de pijn is minimaal tot onbestaande.

Wat gebeurt er na de behandeling: Naar aanleiding van uw behandeling, wat roodheid of blauwe plekken kunnen optreden. Wanneer grotere aderen worden behandeld, kan een tan of bruine pigment aanhouden voor een paar weken of maanden na de behandeling. Patiënten voor benen-ader behandelingen, kunnen worden geadviseerd om steunkousen te dragen voor een korte tijd.

Wat zijn de mogelijke bijwerkingen: Hoewel veel patiënten melden weinig of geen bijwerkingen, die het meest opgevallen zijn, zijn lichte roodheid en lokale zwelling van de huid. Deze effecten duren meestal minder dan 24 uur. Sommige klanten kunnen ervaren blauwe plekken en, in zeldzame gevallen, blaarvorming kan optreden.

Zijn er beperkingen voor mijn activiteiten na de behandeling: Patiënten in het algemeen hervatten de meeste normale activiteiten onmiddellijk. Het wordt echter aanbevolen dat u krachtige activiteiten zoals zware training voor de eerste 24 uur na de behandeling te voorkomen. Het gebruik van zonnebrandcrème is aan te bevelen op elke behandelde gebied blootgesteld aan de zon.

Wanneer zie ik resultaat: De meeste patiënten vinden dat de meerderheid van de behandelde aders hebben een significante verbetering binnen 2-6 weken na de behandeling. Kan echter uw uiteindelijke resultaten niet duidelijk zijn voor enkele maanden. Na verloop van tijd is het mogelijk om nieuwe bloedvaten te verschijnen, maar ook deze kan worden verwijderd.