Natural Beauty Kliniek

create the perfection 010-8400672 ma-vr tussen 9:00 en 19:00 010-8400672 ma-vr tussen 9:00 en 19:00

Fillers - Juvederm

Volle lippen en een gladder huid zijn de toekomst
Over Juvederm VOLUMA®

Juvéderm® VOLUMA® is een injecteerbare volumegever met hyaluronzuur die de gezichtsomtrek herstelt en die weer volume geeft aan verslapte huid op de kin, wangen en jukbeenderen die zijn ingevallen door vetverlies in het gezicht als gevolg van veroudering of vermagering. Meteen na de behandeling zult u merken dat uw gezichtsomtrek voller en ronder is... waardoor uw gezicht er zachter en jonger uitziet.

Afhankelijk van de behandeling zult u merken dat uw wangen zachter en voller zijn, dat u stevige, hoge, jeugdige jukbeenderen hebt, dat uw gezicht is opgefrist door het volumeherstel en dat uw wangen, kaaklijn en kin weer zo zacht en strak zijn als toen u jonger was.


Hoe werkt Juvéderm® VOLUMA®?

Een aantrekkelijk gezicht heeft zachte, ronde contouren, hoge jukbeenderen, strakke wangen en een dunne, strakke kaaklijn’, aldus dr. Herve Raspaldo, een arts gespecialiseerd in esthetische gezichtsbehandelingen. Die drie kenmerken vormen samen de ‘schoonheidsdriehoek’ of het ‘hartvormige gezicht’, met de basis bovenaan en de punt onderaan.

Naarmate we ouder worden, keert die driehoek om als gevolg van het verlies van gezichtsvet, de zwaartekracht en het verlies van de natuurlijke elasticiteit van de huid. Dat leidt tot een smaller, minder jeugdig voorhoofd en smallere jukbeenderen en een bredere, zwaardere kaaklijn.

Gelukkig kan Juvéderm® VOLUMA® de verhoudingen en de hartvorm van het gezicht herstellen doordat het ingevallen wangen en verloren volume weer opvult en de verslapte huid van de wangen, jukbeenderen en neus corrigeert voor een strakkere huid met een vollere, zachtere en jongere uitstraling. Juvéderm® VOLUMA® helpt het gezichtsvolume te herstellen dat verloren is gegaan door veroudering en gewichtsverlies. Dankzij Juvéderm® VOLUMA® een innoverende injecteerbare volumegever met hyaluronzuur zien uw wangen, jukbeenderen en kin er weer zachter en jeugdiger uit..


Over Juvéderm Volbella

Juvéderm Volbella kan worden gebruikt voor het verfraaien van de lipcontouren en het aflijnen van het cupidoboogje. Ook kunnen de lippen voller gemaakt worden, bijvoorbeeld om asymmetrie of volumeverlies te behandelen. Juvéderm Volbella is daarnaast zeer geschikt voor het opvullen van rokerslijntjes op de bovenlip en voor het behandelen van afhangende mondhoeken.

Omdat het middel in kleine druppeltjes heel oppervlakkig in de huid kan worden gespoten, krijgen alleen de lijntjes het gewenste volume. Onnatuurlijk opgespoten lippen – voor veel mensen een angstbeeld - zijn hiermee dus verleden tijd.


Over Juvéderm Volift

Juvéderm Volift zorgt voor een look die natuurlijk aandoet en aanvoelt en is zeer geschikt om de lachrimpels die van de neus naar de mond lopen, te verzachten.

Omdat het middel in kleine druppeltjes heel oppervlakkig in de huid kan worden gespoten, krijgen alleen de lijntjes het gewenste volume. Onnatuurlijk opgespoten lippen – voor veel mensen een angstbeeld - zijn hiermee dus verleden tijd.


Prijzen van Fillers

We gebruiken verschillende merken fillers voor verschillende toepassingen. Een filler behandeling kan al vanaf €300,-.

Meer prijs informatie