Natural Beauty Kliniek

create the perfection
010-8400672 ma-vr tussen 9:00 en 19:00

Laser Spataderen verwijdering

Over Laser spataderen behandeling

Moe van het bedekken van uw benen als gevolg van spataderen? U bent niet de enige. Miljoenen mensen lijden aan ontsierende adertjes op de benen en in het gezicht. In enkele minuten kunnen de hoog opgeleide verpleegkundigen en doktoren in onze kliniek u helpen. Natural Beauty Kliniek kan uw adertjes veilig en effectief behandelen.

Natural Beauty Kliniek in Rotterdam is er trots op de nieuwste lasertechnologie aan te bieden om adertjes te verwijderen. Wij gebruiken geen pijnlijke injecties. De lasertechnologie is geschikt voor alle huidskleuren. De behandeling is niet-invasief en u kunt dezelfde dag uw normale activiteiten weer hervatten.

Gesprongen adertjes zijn dunne, golvende, rood-paarse adertjes op het gezicht en/of benen. Soms zijn deze geclusterd op de dij of onder de knie en worden dan ook wel spinnetjes genoemd. 80% van alle vrouwen en een groot percentage van alle mannen hebben last van gesprongen adertjes of spinnetjes. Hoewel er meestal geen sprake is van een medisch probleem, kunnen ontsierende adertjes wel zorgen voor onzekerheden.

Spataderen zijn meestal breder en blauwer van kleur. Spataderen kunnen verband houden met een ernstiger vasculair probleem en moeten worden beoordeeld door uw arts. Belt u onze kliniek vandaag voor het verwijderen van ontsierende adertjes.

Natural Beauty Kliniek werkt met de nieuwste generatie Laser-systemen (Alexandrite:755nm en 1064nm ND:YAG laser). Deze werken beter en effectiever bij elk huid- en haartype.

Onze lasersystemen zijn getest en gekeurd door de Amerikaanse Food and Drug Administration en CE-gecertificeerd. Deze nieuwe technieken bewijzen dagelijks hun grotere effectiviteit.

Ook voor een laser behandeling (ontharing, spataderen, acne, pigment verwijdering) kunt u in Rotterdam bij ons terecht. Maak voor meer informatie vrijblijvend en kosteloos een afspraak voor een consultgesprek bij ons in Rotterdam.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Prijzen van Laser Spataderen behandeling

Een Laser Spataderen behandeling kan al vanaf €95,-.

Meer prijs informatie