Natural Beauty Kliniek

create the perfection 010-8400672 ma-vr tussen 9:00 en 19:00 010-8400672 ma-vr tussen 9:00 en 19:00

Laser ontharing

Over Laser ontharing

Ongewenste haargroei is een probleem dat voorkomt bij vrouwen en mannen. Bij vrouwen betreft het vaak ongewenste haargroei in het gezicht, de oksels, de bikinilijn en op de armen en benen. Bij mannen betreft het vaak ongewenste haargroei op de rug, schouders, borst en buik.

Natural Beauty Kliniek werkt met de nieuwste generatie Laser-systemen (Alexandrite:755nm en 1064nm ND:YAG laser). Deze werken beter en effectiever bij elk huid- en haartype. Het 1064-nm ND:YAG systeem is speciaal ontwikkeld voor permanente haarreductie bij een donker en licht getint huidtype.

Onze lasersystemen zijn getest en gekeurd door de Amerikaanse Food and Drug Administration en CE-gecertificeerd. Deze nieuwe technieken bewijzen dagelijks hun grotere effectiviteit. De behandeling van ongewenste haargroei resulteert niet alleen in een permanente reductie, maar ook in de meeste gevallen in minder noodzakelijke behandelingen. De energie afkomstig van het lasersysteem wordt opgenomen door melanine van het haar en dringt door tot aan het haarzakje waaruit het haar groeit. Door de vrijgekomen warmte worden de bloedvaatjes afgesloten die de haarzakjes van voeding voorzien, waardoor er geen nieuwe haren meer kunnen groeien.

Door de behandelingen met een tussenpauze van 5 à 6 weken uit te voeren worden alle haarzakjes verbrand waardoor een blijvende ontharing plaatsvindt. Een blanke huid of een donkere huid kunnen beiden goed onthaard worden, zij het dat verschillende lasers worden gebruikt voor de verschillende huidskleuren. Verder zijn de haartypen belangrijk, zo is bekend dat "blonde / grijze" haren niet weg te laseren zijn doordat deze lichte haren geen energie absorberen van de laser.

Ook voor een laser behandeling (ontharing, spataderen, acne, pigment verwijdering) kunt u in Rotterdam bij ons terecht. Maak voor meer informatie vrijblijvend en kosteloos een afspraak voor een consultgesprek bij ons in Rotterdam.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Prijzen van Laser Ontharing behandeling

Een Laser ontharing kan al vanaf €45,-.

Meer prijs informatie