Natural Beauty Kliniek

create the perfection
010-8400672 ma-vr tussen 9:00 en 19:00

Lippen opvullen & vergroten, lipvergroting in Rotterdam

Stevige en vollere lippen

Je mond is een belangrijk deel van je gezicht en we kijken er vaak direct naar.

Huidveroudering gaat gepaard met het krimpen van de lippen. Doordat er volumeverlies optreedt, worden de boven- en onderlip dunner, zakken de mondhoeken iets naar beneden en ontstaan er lijntjes rondom de mond.

Bij het opvullen van lippen is het onze ervaring dat we een goede balans moeten vinden tussen grotere lippen en ’natuurlijke lippen’.


Vollere lippen

Smalle lippen kunnen we subtiel voller maken.
Er zijn verschillende mogelijkheden om lippen te vergroten. Wij kiezen ervoor om de lipvergroting in eerste instantie zo te doen, dat het niet te opvallend is. Bij controle bekijken we of we het ultieme resultaat hebben bereikt. Zo niet, dan maken we je lippen nog wat voller. Op deze manier zorgen wij voor een natuurlijke lipvergroting die echt bij je uiterlijk past.

Afhankelijk van je wensen en de mate van lipvergroting, maken we lippen voller met Juvederm Smile, Juvederm Volbella lips of Restylane (verschillende soorten Hyaluronzuur).

Wij vinden het erg belangrijk om voor ogen te houden dat het resultaat natuurlijk moet zijn. Hierdoor worden ze voller en jeugdiger. Less = more, een kleine lipvergroting is vaak voldoende om jarenlang mooie vollere lippen te hebben.


Bovenlip-lijntjes

Bij het ouder worden, verliezen de lippen volume en kunnen er ’lipsticklijntjes of rokerslijntjes’ onstaan. Doordat de huid langzaam haar flexibiliteit verliest en het bewegen van de bovenlip, blijven deze liplijntjes op den duur aanwezig en worden ze dieper.

De flexibiliteit en stevigheid van je lippen kunnen wij goed herstellen met een Juvederm Smile of Juvederm Volbella. Na deze lipcorrectie zijn de lijntjes op je bovenlip voor het grootste gedeelte verdwenen. Indien nodig kunnen we de lijntjes vervolgens nog verder verzachten met Juvederm Volbella of Restylane Vital.

Zijn fillers veilig?

Wij gebruiken alleen afbreekbare fillers, gebaseerd op lichaamseigen of natuurlijke stoffen. Wij hebben gekozen voor producten die al geruime tijd op de markt zijn en waarvan de effectiviteit en veiligheid op lange termijn zijn bewezen.

Is Botuline toxine (botox®) veilig?

Botuline toxine is een zeer veilig middel dat al zeer lang door medici wordt gebruikt. Wel is het van belang je te laten behandelen door een ervaren arts die lid is van de NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde). Artsen van Natural Beauty Kliniek zijn aangesloten bij deze beroepsvereniging. Er zijn contra indicaties (zoals zwangerschap) waarbij je niet behandeld mag worden. Meld daarom eventuele ziektes, zwangerschap en medicijngebruik altijd vooraf aan de behandelend arts.

Hoe lang blijft (botox®) werkzaam

Botuline toxine is geen permanent middel en zal naarmate de tijd vordert langzaam uitwerken. Het effect van een behandeling houdt tussen de 3 en 5 maanden aan. Wil je een permanent resultaat, zorg dan dat je om de 3 a 4 maanden even terug komt voor een vervolgbehandeling.

Over de behandeling

Tijdens het intakegesprek worden je wensen en verwachtingen besproken, worden algemene en medische vragen gesteld en krijg je uitleg van de arts over het verloop van de behandeling, de te verwachten resultaten en de risico’s. Ook worden alternatieve mogelijkheden besproken zoals een filler behandeling, chemische peelings, of laserbehandelingen. Wanneer de rimpel diep is, zal er naast de Botuline toxine behandeling ook een filler gekozen worden om de rimpel nog meer te verminderen.

Hoe lang werken fillers?

Hoe lang de filler werkt is afhankelijk van het type filler, het behandelde gebied en de stofwisseling. Over het algemeen hebben hyaluronzuren zoals Glytone, Juvederm en Restylane een werkingsduur van 6 tot 12 maanden. Wanneer er een licht hyaluronzuur wordt gekozen heeft de werking een kortere duur dan wanneer er een dik hyaluronzuur wordt gekozen. Wanneer de filler in losmazig en beweeglijk weefsel zoals de lippen wordt toegepast, is de werkingsduur ook korter; zo’n 6 tot 9 maanden. Radiesse geeft zo’n 12 maanden resultaat. Het effect van fillers blijft dus 6 maanden tot meer dan een jaar zichtbaar afhankelijk van het product en het behandelde gebied. Het is echter niet aan te raden om te wachten totdat het resultaat verdwenen is, maar om terug te komen voordat alles is uitgewerkt. Bij een dergelijke touch-up behandeling zal minder volume nodig zijn dan bij de oorspronkelijke behandeling.

Over de behandeling met fillers

Meestal kan de behandeling direct na het intake gesprek plaatsvinden. Indien nodig brengt de arts verdovende crème aan of geeft de arts een injectie met verdoving. Vaak is verdoving niet nodig vanwege de zeer dunne naaldjes die gebruikt worden. Tijdens de behandeling zal de arts diverse prikjes geven en de filler inspuiten. Na de behandeling wordt vaak een lichte massage gegeven op het behandelde gebied. De behandeling duurt zo’n 15 tot 30 minuten.

Doet een behandeling pijn?

De behandeling is vrijwel pijnloos. Mocht je erg pijngevoelig zijn, laat dit dan even weten aan de arts of de assistente zodat wij maatregelen kunnen nemen om je te verdoven. De behandeling hoeft namelijk absoluut geen pijn te doen.

Duur van behandeling

Een behandeling duurt gemiddeld 15 tot 30 minuten.

Na de behandeling

Een uur na de fillerbehandeling mag een lichte make-up worden aangebracht. Soms kan een lichte roodheid, zwelling of een blauw plekje zichtbaar zijn. Deze verdwijnen over het algemeen snel. Vermijd een aantal dagen intensieve druk op het behandelde gebied en vermijd blootstelling aan zonlicht in geval van een blauwe plek. Na de behandeling mag je minstens drie uur niet sporten of in het behandelde gebied wrijven, tenzij de arts hier specifieke adviezen over heeft gegeven. Je ziet het effect van een fillerbehandeling direct. Je hoeft het gebied niet te masseren tenzij de arts je anders instrueert. Eventuele controle-afspraken worden in overleg met de arts gemaakt.

Fillers, Botuline toxine (BOtox®) & huidverbetering.

Vaak is de ideale behandeling voor bepaalde rimpels een combinatie van Botuline toxine (Botox, Azzalure, Bocouture, e.a.) en een filler. Door de spieren eerst te verzwakken met Botuline toxine en vervolgens de huid op de plaats van de rimpel te verstevigen met een filler, kan een optimaal resultaat bereikt worden. Om langduriger van het resultaat te kunnen genieten is een programma gericht op huidverbetering een waardevolle aanvulling op een behandeling met injectables.

Prijzen van Fillers

We gebruiken verschillende merken fillers voor verschillende toepassingen. Een filler behandeling kan al vanaf €300,-.

Meer prijs informatie