Natural Beauty Kliniek

create the perfection 010-8400672 ma-vr tussen 9:00 en 19:00 010-8400672 ma-vr tussen 9:00 en 19:00

Neus

De neus geeft veel karakter aan een gezicht.

Ben je niet helemaal tevreden met je neus?

Heeft u een kromme neus, een te grote neus of een deuk in je neus? Dit kunnen wij dit vaak goed corrigeren zonder operatie.

Als de neus krom is, lijkt de neus een stuk groter dan hij in werkelijkheid is. Dit kunnen wij corrigeren door de neusrug recht te maken met Restylane. Hierdoor zal de neus een stuk rechter en korter lijken

Een deukje in de neus of een te kleine neus herstellen wij door de neusrug op te vullen of de neus in zijn geheel te vergoten.

U krijgt de neus waar u gelukkig mee bent, zonder operatie!


Hoe werken Fillers?

Fillers zijn injecteerbare gels die behoren tot de groep van injectables. Ze worden met een dun naaldje onder de huid ingebracht. Bij behandelingen waarbij veel gel wordt geïnjecteerd, of wanneer je snel last hebt van blauwe plekken, gebruikt de arts in plaats van een naaldje een canule. Een canule heeft een ronde punt in plaats van een scherpe punt zodat de kleine bloedvaatjes onder de huid niet beschadigd worden. De ingebrachte gel geeft volume. De filler Radiesse heeft bovendien een stimulerend effect op de eigen collageenproductie. Het direct zichtbare resultaat zal langzaam verminderen.


Toepassingen van fillers

Fillers worden gebruikt voor het verminderen van rimpels en het perfectioneren van contouren. Denk hierbij aan de neus-lippen plooi, afhangende mondhoeken, het vergroten van de lippen, de lijntjes in de bovenlip, of het accentueren van jukbeenderen. Ook de lachrimpels in de wangen kunnen behandeld worden door de huid van de wangen te verstevigen. Fillers worden meestal in het gezicht gebruikt, maar je kunt met fillers ook de lichaamscontouren verbeteren. Denk hierbij aan onder andere handverjonging of bilvergroting. Bij Natural Beauty Kliniek gebruiken we alleen fillers op basis van hyaluronzuur en andere lichaamseigen stoffen die bewezen veilig zijn. Er bestaan diverse soorten fillers met verschillende eigenschappen. De arts zal je adviseren welke filler het beste past bij jouw wensen.

Zijn fillers veilig?

Wij gebruiken alleen afbreekbare fillers, gebaseerd op lichaamseigen of natuurlijke stoffen. Wij hebben gekozen voor producten die al geruime tijd op de markt zijn en waarvan de effectiviteit en veiligheid op lange termijn zijn bewezen.

Is Botuline toxine (botox®) veilig?

Botuline toxine is een zeer veilig middel dat al zeer lang door medici wordt gebruikt. Wel is het van belang je te laten behandelen door een ervaren arts die lid is van de NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde). Artsen van Natural Beauty Kliniek zijn aangesloten bij deze beroepsvereniging. Er zijn contra indicaties (zoals zwangerschap) waarbij je niet behandeld mag worden. Meld daarom eventuele ziektes, zwangerschap en medicijngebruik altijd vooraf aan de behandelend arts.

Hoe lang blijft (botox®) werkzaam

Botuline toxine is geen permanent middel en zal naarmate de tijd vordert langzaam uitwerken. Het effect van een behandeling houdt tussen de 3 en 5 maanden aan. Wil je een permanent resultaat, zorg dan dat je om de 3 a 4 maanden even terug komt voor een vervolgbehandeling.

Over de behandeling

Tijdens het intakegesprek worden je wensen en verwachtingen besproken, worden algemene en medische vragen gesteld en krijg je uitleg van de arts over het verloop van de behandeling, de te verwachten resultaten en de risico’s. Ook worden alternatieve mogelijkheden besproken zoals een filler behandeling, chemische peelings, of laserbehandelingen. Wanneer de rimpel diep is, zal er naast de Botuline toxine behandeling ook een filler gekozen worden om de rimpel nog meer te verminderen.

Hoe lang werken fillers?

Hoe lang de filler werkt is afhankelijk van het type filler, het behandelde gebied en de stofwisseling. Over het algemeen hebben hyaluronzuren zoals Glytone, Juvederm en Restylane een werkingsduur van 6 tot 12 maanden. Wanneer er een licht hyaluronzuur wordt gekozen heeft de werking een kortere duur dan wanneer er een dik hyaluronzuur wordt gekozen. Wanneer de filler in losmazig en beweeglijk weefsel zoals de lippen wordt toegepast, is de werkingsduur ook korter; zo’n 6 tot 9 maanden. Radiesse geeft zo’n 12 maanden resultaat. Het effect van fillers blijft dus 6 maanden tot meer dan een jaar zichtbaar afhankelijk van het product en het behandelde gebied. Het is echter niet aan te raden om te wachten totdat het resultaat verdwenen is, maar om terug te komen voordat alles is uitgewerkt. Bij een dergelijke touch-up behandeling zal minder volume nodig zijn dan bij de oorspronkelijke behandeling.

Over de behandeling met fillers

Meestal kan de behandeling direct na het intake gesprek plaatsvinden. Indien nodig brengt de arts verdovende crème aan of geeft de arts een injectie met verdoving. Vaak is verdoving niet nodig vanwege de zeer dunne naaldjes die gebruikt worden. Tijdens de behandeling zal de arts diverse prikjes geven en de filler inspuiten. Na de behandeling wordt vaak een lichte massage gegeven op het behandelde gebied. De behandeling duurt zo’n 15 tot 30 minuten.

Doet een behandeling pijn?

De behandeling is vrijwel pijnloos. Mocht je erg pijngevoelig zijn, laat dit dan even weten aan de arts of de assistente zodat wij maatregelen kunnen nemen om je te verdoven. De behandeling hoeft namelijk absoluut geen pijn te doen.

Duur van behandeling

Een behandeling duurt gemiddeld 15 tot 30 minuten.

Na de behandeling

Een uur na de fillerbehandeling mag een lichte make-up worden aangebracht. Soms kan een lichte roodheid, zwelling of een blauw plekje zichtbaar zijn. Deze verdwijnen over het algemeen snel. Vermijd een aantal dagen intensieve druk op het behandelde gebied en vermijd blootstelling aan zonlicht in geval van een blauwe plek. Na de behandeling mag je minstens drie uur niet sporten of in het behandelde gebied wrijven, tenzij de arts hier specifieke adviezen over heeft gegeven. Je ziet het effect van een fillerbehandeling direct. Je hoeft het gebied niet te masseren tenzij de arts je anders instrueert. Eventuele controle-afspraken worden in overleg met de arts gemaakt.

Fillers, Botuline toxine (BOtox®) & huidverbetering.

Vaak is de ideale behandeling voor bepaalde rimpels een combinatie van Botuline toxine (Botox, Azzalure, Bocouture, e.a.) en een filler. Door de spieren eerst te verzwakken met Botuline toxine en vervolgens de huid op de plaats van de rimpel te verstevigen met een filler, kan een optimaal resultaat bereikt worden. Om langduriger van het resultaat te kunnen genieten is een programma gericht op huidverbetering een waardevolle aanvulling op een behandeling met injectables.

Prijzen van Fillers

We gebruiken verschillende merken fillers voor verschillende toepassingen. Een filler behandeling kan al vanaf €300,-.

Meer prijs informatie