Natural Beauty Kliniek

create the perfection
010-8400672 ma-vr tussen 9:00 en 19:00

Obagi Nu-Derm® Systeem

Voor de huid die jonger en gezonder eruitziet
Het Obagi Nu-Derm® Systeem

Als uw huid veroudert en onder invloed van het dagelijkse leven (zoals zon, spanning, vervuiling), vertraagt de celdeling van de huid. Dit betekent dat de nieuwe cellen langer nodig hebben om de oppervlakte te bereiken en dat oude cellen langer aan de oppervlakte blijven zitten.

U begint de onwelkome tekenen van het verouderen op te merken in de vorm van fijne lijntjes en rimpels, sproeten en ouderdomsvlekjes, ongelijke huidtonen, verlies van elasticiteit en uitdroging van uw huid.

Obagi Nu-Derm Transformatie Systeem:

 • Startset normale tot vette huid
 • Startset normale tot droge huid

 • Frequentie? Hoe lang en hoe vaak

  De Microdermabrasie-behandeling duurt ca. 45 minuten. De behandeling van rimpels en zwangerschapsplooien (Striae) kan langer duren. Afhankelijk van de huidsituatie zijn om een goed resultaat te krijgen minimaal 5 behandelingen met een interval van 1-2 weken noodzakelijk. Om een goede huidconditie te behouden wordt aanbevolen om de drie tot zes maanden een nabehandeling te laten doen.

  Na de eerste behandeling voelt de huid aan alsof u bij harde wind een strandwandeling hebt gemaakt. Bovendien kan de huid licht rood kleuren. Deze situatie duurt 1-2 dagen. Na meerdere behandelingen zal de huid sneller herstellen. Zodra de huid geregenereerd is kan de behandeling herhaald worden.


  GebruiksProtocol

  Het Obagi Nu-Derm Systeem biedt een volledig, handig protocol voor behandeling thuis aan. Uw arts zal een persoonlijk protocol van dosering, frequentie en behandelingsdoeleinden voor uw huid samenstellen.

  Resultaat

  Wat kunt u verwachten?
  De Obagi Blue Peel behandeling duurt minder dan een uur en vereist op zich geen verdoving. De Obagi Blue Peel wordt aangebracht op uw gezicht en evt. hals. U kunt een heel licht branderig gevoel krijgen, dat normaal slechts een paar minuten aanhoudt. Daarna kan uw huid een blauwe gloed krijgen, wat normaal binnen 12 tot 24 uur overgaat. U wordt geadviseert in het aantal benodigde peelings om tot het door u gewenste resultaat te komen.

  Afhankelijk van de sterkte en diepte van de behandeling, kunt u een lichte zwelling ervaren. Binnen twee tot drie dagen zal uw huid beginnen te peelen. Dit houdt de dagen daarna aan. In de zevende tot tiende dag zou uw huid geheeld moeten zijn. De 'downtime' is afhankelijk van de diepte van uw Obagi Blue Peel.

  Wanneer uw huid volledig hersteld is en klaar met peelen, zult u een zichtbare verbetering in uw huidstructuur zien. Uw huid blijft zich in de daarop volgende vier tot zes weken verbeteren en zal er nog steviger, zuiverder, zachter, gezonder en jonger uitzien. Vervolg na uw Obagi Blue Peel en nadat uw huid volledig is hersteld, uw protocol met het Nu-Derm Systeem zoals u gestart bent.

  WAARSCHUWINGEN: behandeling voor en gebruik van TCA kan alleen worden gedaan door een arts, of wanneer bij wet toegestaan, door een getrainde specialist onder toezicht van een arts. Goede medische kennis is essentieel voor het behandelen met TCA peeling. De behandelende arts is verantwoordelijk om de patiënt in te lichten over mogelijke medische risico's en complicaties.

  Prijzen van Obagi Nu-Derm® Systeem

  Een Obagi Nu-Derm® Systeem behandeling kan al vanaf €458,-.

  Meer prijs informatie