Natural Beauty Kliniek

create the perfection
010-8400672 ma-vr tussen 9:00 en 19:00

Fillers - Radiesse

Verbeteren van fijne rimpels, vollere lippen en meer volume in het gezicht.
Over Radiesse

Radiesse® dermale vuller is ideaal voor het corrigeren van de tekenen van ouder worden en het vormen van natuurlijke contouren in het gezicht, zonder chirurgische ingrepen.

1) VAN NATURE BETER: RADIESSE dermale vuller werkt samen met uw eigen lichaam. Na injectie wordt onmiddellijk volume toegevoegd en worden gezichtscontouren veilig gecorrigeerd en verfraaid. In tegenstelling tot andere huidvullers, blijft RADIESSE langere tijd werkzaam. De gepatenteerde microsfeertechnologie bevordert collagenese, een proces dat uw lichaam stimuleert nieuw collageen aan te maken. Het stimuleert met name de aanwas van collageen rondom het injectiegebied. RADIESSE dermale vuller helpt uw lichaam zelf het natuurlijke jonge uiterlijk te herstellen en is een nieuwe standaard voor het verbeteren van de gezichtscontouren.

2) EILIG RADIESSE dermale vuller is jarenlang uitgebreid klinisch getest en is zeer veilig en doeltreffend gebleken. Het product is CE gecertificeerd, en tweemaal goedgekeurd en veilig bevonden door de FDA. RADIESSE dermale vuller bestaat uit een biocompatibele stof die identiek is aan lichaamseigen stoffen. Er is vrijwel geen risico op allergische reacties en er zijn zeer weinig bijwerkingen gerapporteerd in klinische studies en feitelijk gebruik.

3) ONMIDELIJK EN LANGDURIG RESULTAAT Een behandeling met RADIESSE dermale vuller is zo eenvoudig en gemakkelijk dat deze tijdens een lunchpauze kan plaatsvinden. U ziet meteen resultaat en bij veel patiënten zijn de effecten een jaar of langer zichtbaar. De langdurige effecten van RADIESSE dermale vuller kunnen een vervolgbehandeling grotendeels overbodig maken, waardoor u tijd en geld bespaart in vergelijking met andere vullers.

4) HOE WERKT HET RADIESSE dermale vuller is samengesteld uit unieke, gepatenteerde microsferen van calciumhydroxylapatiet (CaHA) die zweven in een gel op waterbasis. Wanneer de stof in de huid wordt geïnjecteerd, fungeren de microsferen als vuller. Ze produceren meteen volume in de huid, die er weer zacht en natuurlijk uitziet. De transformatie is meteen zichtbaar. Uw lichaam absorbeert de gel geleidelijk, maar de minuscule, gladde microsferen blijven aanwezig. Na injectie start RADIESSE dermale vuller een proces dat bekend staat als neocollagenese, de productie van nieuw collageen. Het stimuleert de productie van collageen in uw eigen lichaam en bevordert de aanwas van collageen rondom het injectiegebied. In veel gevallen kunnen de effecten een jaar of langer zichtbaar blijven.


Radiesse® behandelingen

RADIESSE dermale vuller is een nieuwe standaard voor cosmetische vullers. Het maakt gebruik van microsfeertechnologie op basis van calcium. Dit levert een zacht, natuurlijk resultaat op dat onmiddellijk zichtbaar is. Anders dan andere huidvullers stimuleert het ook uw lichaam zelf collageen aan te maken, zodat u er langere tijd jonger en aantrekkelijker uitziet. Voor veel patiënten zijn de voordelen van RADIESSE dermale vuller een jaar of langer zichtbaar.

Ook voor een Radiesse behandeling (Rimpelverwijdering, facelift) kunt u in Rotterdam bij ons terecht. Maak voor meer informatie vrijblijvend en kosteloos een afspraak voor een consultgesprek bij ons in Rotterdam.


Radiesse® Mini Liquid Facelift

Innovatieve behandelingswijze met de injectable Radiesse herstelt op een effectieve manier de V-vorm van het jeugdige gezicht en biedt een natuurlijk uitziend facelift effect , zonder operatie en met minimale hersteltijd!

Een jeugdige uitstraling op iedere leeftijd dankzij het V-effect van Radiesse
Het natuurlijke verouderingsproces zorgt ervoor dat ons gelaat volume verliest, dat onze huid in kwaliteit afneemt en dat de spieractiviteit verandert. Vooral het volumeverlies en de verzakking in het onderhuids weefsel leiden tot de vorming van rimpels. Rimpels zijn echter niet het enige gevolg, het gezicht verliest ook zijn jeugdige vorm. Een jong uitziend gezicht wordt gekenmerkt door een V-vorm en door symmetrie. Door de jaren heen ontstaat er echter een omgekeerde V-vorm. Het resultaat is dat je er oud en vermoeid uitziet, terwijl je je vanbinnen jong en actief voelt.

Liquid facelift met de injectable Radiesse - effectieve aanpak van rimpels en herstel van volume en gezichtscontouren
Radiesse is een wetenschappelijk bewezen filler met een dubbele werking. Radiesse zorgt bij injectie voor een onmiddellijk herstel van het verloren volume en de correctie van rimpels en plooien. Bovendien stimuleert Radiesse de aanmaak van nieuw natuurlijk collageen, wat zorgt voor een verbetering in de huidkwaliteit en een lang-aanhoudend, natuurlijk ogend facelift-effect. De jeugdige V-vorm wordt op deze manier hersteld.

Voordelen van een Liquid Facelift behandeling met Radiesse
- Herstelt onmiddellijk de jeugdige V-vorm en corrigeert rimpels meteen
- Ziet er natuurlijk uit door de aanmaak van eigen collageen
- Resultaten houden tot een jaar of langer aan bij de meeste mensen
- Geen allergietest nodig
- Geen operatie, minimale hersteltijd
- Effectiviteit en veiligheid wetenschappelijk bewezen


Lachlijnen

Lachlijnen of neus-liplijnen zijn de lijnen en vouwen die van de zijkant van de neus naar de mondhoek lopen. Lachlijnen worden bij het ouder worden geprononceerder. Ze sluiten de mond in en geven iemand een ouder, vermoeid of ongelukkig uiterlijk.

Tot voor kort waren behandelingen beperkt tot chirurgische ingrepen, zoals de plaatsing van gezichtsimplantaten en kortwerkende vullers die regelmatig opnieuw moeten worden ingespoten vanwege de korte werking. Klinisch onderzoek heeft nu uitgewezen dat een behandeling met Radiesse® dermale vuller een niet-ingrijpende optie biedt voor de langere termijn en een natuurlijk uiterlijk oplevert. Een normale behandeling met RADIESSE huidvuller voor neus-liplijnen houdt bij veel patiënten een jaar of langer. In sommige gevallen is wel een tussentijdse behandelingen noodzakelijk


Marionetlijn

Marionetlijnen zijn de lijnen aan weerszijden van de mond. Deze lijnen geven het gezicht een ernstige of droevige uitdrukking, ook al is het gezicht in rust. Radiesse® dermale vuller corrigeert deze lijnen onmiddellijk en blijft ze langdurig corrigeren. Gepubliceerd onafhankelijk onderzoek heeft uitgewezen dat een behandeling van marionetlijnen ongeveer negen tot twaalf maanden effectief is. Tussentijdse behandelingen vóór die tijd zijn niet nodig. Met een tussentijdse behandeling zijn de effecten van RADIESSE dermale vuller nog langduriger.

Wangen

Als we ouder worden, gaat vet in ons gezicht verloren. Dit valt met name op bij de wangen. Radiesse® dermale vuller is ideaal om het volume van de wangen te vergroten of de jukbeenderen en de onderliggende structuren te verbeteren, omdat het geschikt is voor grotere gebieden. Het resultaat is een gezond en goed gevormd kaakgebied, vergelijkbaar met dat in jongere gezichten. Dat jonge uiterlijk blijft langdurig aanwezig. Bij veel patiënten blijven de resultaten tot een jaar of langer zichtbaar.

Kin

Radiesse® dermale vuller kan uw kin stevig en glad maken, zodat deze uw andere gezichtscontouren aanvult. Verbetering van de kincontouren is een snelle en eenvoudige ingreep. RADIESSE dermale vuller kan ook een terugwijkende kin opvullen en biedt dus een niet-chirurgisch alternatief voor een kinimplantaat. Een onderliprimpel is de diepe lijn die onder de onderlip wordt gevormd. RADIESSE dermale vuller kan deze rimpel met succes corrigeren zonder invasieve chirurgische ingrepen en zonder het omringende weefsel aan te tasten.

Kaaklijn

De huid wordt in de loop der jaren minder elastisch en de zwaartekracht trekt de gezichtsspieren omlaag. Veroudering is vaak het meest zichtbaar bij de kaaklijn. Radiesse® dermale vuller is een uitstekende keuze voor het herstellen van de contouren van dit gebied. Het resultaat is een gladdere, steviger kaaklijn waardoor uw gezicht er jonger uitziet.

Prijzen van Fillers

We gebruiken verschillende merken fillers voor verschillende toepassingen. Een filler behandeling kan al vanaf €300,-.

Meer prijs informatie