Natural Beauty Kliniek

create the perfection
010-8400672 ma-vr tussen 9:00 en 19:00

Fillers - Restylane

Verbeteren van fijne rimpels, vollere lippen en meer volume in het gezicht.
Over Restylane

Restylane is één van de meest betrouwbare en meest geteste huidfillers die momenteel beschikbaar zijn, zonder toevoegingen en geproduceerd zonder dierlijk materiaal. Dit resulteert in een veilige en natuurlijke behandeling. Doordat Restylane uitsluitend natuurlijk en geen dierlijk materiaal bevat, kan een behandeling met Restylane zonder huidtest worden uitgevoerd.

Restylane producten verschillen wat betreft de grootte en vorm van de deeltjes waaruit de hyaluronzuur-gel is opgebouwd, van klein naar groot.

Wereldwijd, al bij meer dan 10 miljoen behandelingen, zijn Restylane producten veilig toegepast. De veiligheid en werkzaamheid van Restylane zijn niet alleen klinisch aangetoond, maar worden ook ondersteund door overtuigende klinische gegevens verkregen over een periode van meer dan 13 jaar. De ontwikkelaars van Restylane zitten niet stil, onderzoek en ontwikkeling blijft doorgaan.

In het lichaam, onder andere in de huid, komt van nature hyaluronzuur voor. Het is verantwoordelijk voor het op peil houden van het vochtgehalte en geeft daarmee de huid haar spankracht. Deze natuurlijke voorraad hyaluronzuur neemt met de jaren af. Behandeling met Restylane herstelt het hyaluronzuur- én het vochtgehalte van de huid.

Restylane is één van de vele fillers (rimpelopvullers) op basis van hyaluronzuur die tegenwoordig verkrijgbaar zijn. Restylane is echter uniek omdat het de enige injectable is met NASHA™ (Non Animal Stabilized Hyaluronic Acid). NASHA™ is het eerste stabiele, biologisch afbreekbare hyaluronzuur van niet-dierlijke oorsprong en wordt onder zorgvuldig gecontroleerde condities op een gepatenteerde wijze geproduceerd in Uppsala, Zweden. Restylane producten zijn handelsmerken van Q-MED AB. Voor een Restylane behandeling (Rimpelverwijdering) kunt u in Rotterdam bij ons terecht. Maak vrijblijvend en kosteloos een afspraak voor een consultgesprek.


Restylane Lipp™

Restylane Lipp is een variant van Restylane die speciaal ontwikkeld is voor lippen. Het product is beter bestand tegen de continue bewegingen van de lippen, waardoor het resultaat langer mooi blijft. Restylane Lipp wordt gebruikt voor de opvulling van rimpeltjes rondom de mond, opvulling van de liplijn of opvulling van de lippen.


Restylane Sub-Q™

Restylane is een cosmetische stof, waarmee rimpeltjes en littekens kunnen worden opgevuld. Lippen kunnen worden opgevuld met Restylane en contouren in het gezicht kunnen worden verbeterd, zoals jukbeenderen, wangen of de kin. De veerkracht van uw huid is grotendeels te danken aan hyaluronzuur. Restylane Sub-Q is een variant van Restylane die speciaal ontwikkeld is voor het herstel van het gezichtsvolume.


Restylane Perlane™

Perlane is een variant van Restylane en kan gebruikt worden voor grovere lijnen en het aanbrengen van volume. Met Perlane kunnen uw wangen en kin voller en strakker gemaakt worden, diepe rimpels kunnen worden opgevuld en ook uw lippen kunnen met Perlane meer volume krijgen. Met de introductie van Lidocaïne biedt de Natural Beauty Kliniek u nu de mogelijkheid om te kiezen voor meer comfort tijdens een Restylane Perlane Licodaine behandeling. Met dit product kan ook de neus gecorrigeerd worden voor een mooiere vorm van de neus en/of neusbrug.


Restylane Vital™

Restylane Vital (Light) is een variant van Restylane die speciaal ontwikkeld is voor verbetering van de huidconditie. Met Restylane Vital kan uw huid op een natuurlijke manier worden verjongd. Maak voor meer informatie vrijblijvend en kosteloos een afspraak voor een consultgesprek.

Prijzen van Fillers

We gebruiken verschillende merken fillers voor verschillende toepassingen. Een filler behandeling kan al vanaf €300,-.

Meer prijs informatie