Natural Beauty Kliniek

create the perfection
010-8400672 ma-vr tussen 9:00 en 19:00

Fillers - Stylage

Volle lippen en een gladder huid zijn de toekomst
Over Stylage

Naarmate je ouder wordt, gaat de natuurlijke elasticiteit van je huid verloren en worden de eerste rimpels zichtbaar op het huidopervlak. Langzaam aan worden de rimpels dieper en worden het storende lijntjes, je gezicht begint er moe uit te zien.

De producten van Stylage verbeteren de conditie van de huid, vervagen rimpels, vullen lijntjes op en geven de lippen meer volume. Je cosmetisch arts kan je een product uit de Stylage lijn aanbevelen, dat voor jou het meest is geschikt. Stylage is een hyaluronzuurgel met een uitzonderlijke elasticiteit, waarmee een heel natuurlijk effect kan worden behaald. Rimpelvulling en een gladder huidoppervlak, met een natuurlijk effect!


Hoe werkt het?

Stylage wordt met een dun naaldje in de huid geinjecteerd. Sommige soorten bevatten het verdovende lidocaïne, zodat je weinig last hebt van het prikken. Het is een veilige behandeling en het resultaat is onmiddellijk zichtbaar. Je kunt gelijk weer aan het werk gaan en je sociale activiteiten hervatten. Stylage geeft namelijk een kleine kans op roodheid en zwelling na de behandeling. Niemand hoeft het dus te weten!


Resultaat

Het resultaat van een Stylage behandeling kan 9-12 maanden aanhouden. Voor de lippen is het noodzakelijk iedere 6 maanden een behandeling te ondergaan. Het voordeel van een niet permanente filler is dat het biologisch afbreekbaar is en dat eventuele herhalingsbehandelingen kunnen worden afgestemd op veranderingen in het gezicht.


Prijzen van Fillers

We gebruiken verschillende merken fillers voor verschillende toepassingen. Een filler behandeling kan al vanaf €300,-.

Meer prijs informatie