Natural Beauty Kliniek

create the perfection 010-8400672 ma-vr tussen 9:00 en 19:00

Artsen en Specialisten

Drs. Elham Alizadeh is een BIG- geregistreerd arts en gecertificeerd lid van de NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde) en volgde haar opleiding tot arts aan de Universiteit van Groningen (UMCG), in het Academisch Medisch Centrum. Na een paar jaar te hebben gewerkt als arts is zij momenteel werkzaam als cosmetisch arts.

Als cosmetisch arts is zij gespecialiseerd in het gebruik van diverse injectables (onder andere Restylane/Botox/Radiesse/Teosyal/Juvederm) en speciale medische en cosmetische behandelingen met Botox (tegen overmatig zweten/hoofdpijn en migraine/ behandeling) en laser behandelingen.

Haar deskundigheid en esthetisch oog wendt zij aan om een goed natuurlijk resultaat te verkrijgen. Haar ervaring is dat vrouwen én mannen een mooie jonge uitstraling willen, maar het moet er wel natuurlijk uitzien.

Om altijd op de hoogte te zijn van nieuwe ontwikkelingen en nieuwe technieken is zij vaak te vinden bij trainingen en nascholingen.

Drs. Kim de Weijer (NVCG gecertificeerd) is sinds 2011 werkzaam als cosmetisch arts. Mensen er beter (uit laten zien en mooier) maken en veiligheid/kwaliteit heeft zij zeer hoog in het vaandel staan.

Haar motto is "looking good, feeling better". Ik vind het een mooie uitdaging als iemand mijn spreekkamer binnenkomt en zegt: "Dokter, ik zie er zorgelijk en afgetobd uit. Ik heb een zware tijd achter de rug en het gaat nu juist beter met me, maar in de spiegel zie ik nog steeds een mens met zorgen." Als je er beter uitziet ga je je vaak ook weer beter voelen. Samen met een patient analyseer ik de pijnpunten voor hem of haar en bespreek ik de mogelijke behandelingen. Het meest natuurlijke effect krijg je vaak door in het hele gelaat de tekenen van veroudering te verzachten. In de praktijk betekent dat op meerdere plaatsen in het gezicht de rimpels en plooien te verzachten met fillers, maar tevens ook te werken aan huidverbetering (door middel van gefractioneerde CO2 laser behandelingen of chemische peelings en skinboosters) en het herstel van volumeverlies door fillers. Kim is gespecialiseerd in lipbehandelingen en liquid facelift behandelingen. Daarnaast geeft ze ook trainingen aan artsen en is ze verbonden aan de onderwijscommissie voor de opleiding tot cosmetisch arts van de Nederlandse Vereniging van Cosmetische Geneeskunde.

Drs. Elham Alizadeh en Drs. Kim de Weijer zijn gecertificeerde lid van de NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde).